fbpx

Mad til selskaber

Står du og mangler mad til en barnedåb, et bryllup eller noget helt tredje, så hjælper vi gerne med at lave en menu, der passer dine behov. Vi kan både lave kuverter og buffet, og bidrager  gerne med gode ideer.

Lad OliNico klare maden!

Hvis du har et bryllup, en fødselsdag, en barnedåb eller tilsvarende i kalenderen, og ikke helt kan overskue maden selv, så tag os med på holdet. Vi har erfaring med at lave mad til selskaber i alle størrelser, og tilpasser altid menuen til dine konkrete ønsker.

Temaet for vores mad er som regel i tråd med den mad vi serverer i restauranten til dagligt – langtidstilberedt kød, dybe smage og store portioner. Når du bestiller mad til din fest, kan du enten vælge at gå buffet-vejen, eller at bygge din menu op omkring hver enkelt kuvert.

Mad til barnedåb, bryllup og fødselsdag

Vi har 10 års erfaring med at levere mad til selskaber, og har stor erfaring med udarbejdelse af menuer til enhver anledning. 

Typisk oplever vi, at barnedåben eller fødselsdagen er lidt mere afslappet, og typisk falder valget på en buffet, mens brylluper, sølv- og guldbrylluper er mere formelle, og her bestilles der ofte mad pr. kuvert. 

Uanset hvilket arrangement du har tænkt dig, vil vi meget gerne dele vores erfaringer med dig. Vi foreslår derfor, at I ringer og aftaler et møde med os, hvor vi sætter os ned, og finder på den helt rigtige løsning til jeres selskab.

Vi kan tilbyde at lave mad til festen “on location”, men kan i nogle tilfælde også levere en buffet færdigpakket, så den er serveringsklar. Dette afhænger af de faciliteter der er til rådighed, der hvor festen skal holdes.

Sammen finder vi den bedste løsning

Så skal du have mad til en fest i Aarhus eller omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os – så hjælper vi gerne med at gøre jeres arrangement til en succes!

KONTAKT OS

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer.

Luk menu