Om OliNico

Kvalitet, gode råvarer og gourmetmad

Det er ingredienserne i vores Gastro-Grillbar. OliNico åbnede i 2010 med det ønske om at kunne levere et mere spændende alternativ til alle de århusianske pizzeriaer og sushibarer, der leverer take-away-mad over disken hver eneste aften.

Ideen bag vores Gastro Grillbar er at kunne servere lækker og anderledes take-away-mad! I vores lille restaurant er det muligt at få vores dagligt skiftende menu og vores klassikere, som eksempelvis fish’n’chips og moules frites, der alle er hjemmelavet fra bunden af gode og friske råvarer.

Og det blev hurtigt en succesfuld pendant. Med beliggenhed i hjertet af Århus, har vi hver dag omkring 300 kunder igennem vores grillbar – kunder der har fundet ud af, at gourmetmad i høj kvalitet ikke behøver at være en dyr fornøjelse.

Europæisk landkøkken – Inspireret af hele verdenen

Hos OliNico elsker vi at lave mad. Vi elsker at kræse om de enkelte detaljer, at kombinere spændende menuer og afprøve nye og anderledes råvarer. For os betyder kvaliteten alt, og vi vil kunne stå inde for det, vi laver, med vores faglige stolthed.

Vi handler ind hver morgen og bliver inspireret til dagens menu derigennem! vores udgangspunkt er det europæiske landkøkken – rustikke retter, hvor der braiseres og arbejdes hele dagen i køkkenet! derudover kommer vores urtedame også tit forbi med friskplukket grønt og andre delikatesser fra skoven.

Vores mad er inspireret af det rustikke, europæiske landkøkken
Så ønsker du en anderledes oplevelse, næste gang du får lyst til take-away-mad