originale konfirmationsmenuer

Mad til konfirmation

Få en moderne og original menu til din konfirmation. Vi laver mad uden for meget bullsh*t, og sørger altid for at imødekomme dine ønsker. Vi har ingen faste menuer, men samarbejder altid med vores kunder, når den perfekte menu skal sammensættes. Kontakt os, book et møde i restauranten og lad os sammen finde den bedste løsning til din konfirmation!

Få en lækker konfirmationsmenu

Skal du konfirmeres? Eller er du her fordi, at dit barn skal konfirmeres? Og skal du bruge mad til din konfirmation? Så er du kommet til det rette sted!

Hos OliNico leverer vi mad til konfirmationer i Aarhus (eller omkring Aarhus), og har en masse gode ideer til, hvordan du kan få en lækker konfirmationsmenu, der er lige i din smag.

Vi samarbejder om at fremstille en menu, der indeholder de ting, som du godt kan lide, samtidigt med at vi sikrer os, at det er noget, som vi er gode til lave. På den måde er du garanteret en lækker konfirmationsmenu, der ikke sprænger budgettet!

Vi har erfaring med at lave mad til selskaber i alle størrelser, og tilpasser altid menuen til dine konkrete ønsker.

Temaet for vores mad er som regel i tråd med det, vi serverer i restauranten til dagligt – langtidstilberedt kød, dybe smage og store portioner.

Når du bestiller mad til din fest, kan du bygge din menu op omkring kuverter (hvor vi anretter og serverer en tallerken pr. person til forret, hovedret og dessert).

Hvor leverer I mad til?

Vi har base i Aarhus, men leverer gerne mad til din konfirmation i hele Øst- og Midtjylland. Som regel er det karakteren af det enkelte arrangement der afgør, hvor langt vi kan og vil tillade os at levere maden til din konfirmation. Har du fx et selskab på 50 personer, men ikke adgang til et køkken, sætter det nogle begrænsninger i forhold til den konfirmationsmenu vi kan strikke sammen.

Har vi behov for et køkken, eller har I ønsker om en menu, der kræver vores tilstedeværelse, aftaler vi detaljerne omkring dette, når vi sammensætter menuen

Lokaler til din konfirmation

Vi har et stærkt partnerskab med vores to nabo-restauranter – Sct. Oluf & Cafeterie 37- og kan i denne forbindelse også tilbyde lokaler til din konfirmation. 

På Sct. Oluf har vi plads til 45 gæster og på C37 har vi plads til 35 gæster. Prisen for leje varierer afhængigt af størrelsen på dit selskab, og bliver lagt oveni kuvert-prisen af din konfirmationsmenu.

Lejer du lokaler får du samtidigt mulighed for at få adgang til vores bar og barpersonale, således at din fest kan fortsætte længe efter, at den sidste kuvert er serveret.

FÅ ET TILBUD

Ring til os, og lad os tage en snak om dit næste arrangement!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi får tit de samme spørgsmål til vores mad ud af huset og take-away til selskaber. Måske kan vi spare dig for nogle bekymringer, og gøre valget af os som leverandør af mad til dit næste selskab lettere.

Det bestemmer du heldigvis selv!

Er dit selskab under 20 personer, anbefaler vi dog, at du laver en reservation på “Aftenens Menu” så lang tid i forvejen, som det kan lade sig gøre. 

På den måde kan vi planlægge vores tid og indkøb, så vi også kan servicere netop jeres selskab.

Har du helt særlige ønsker til menuen, kan du gøre os opmærksom på disse, men vi tager forbehold for, at vi ikke altid kan levere præcist det du ønsker.

Det korte (og kedelige) svar er: “Det kommer an på…”

Vi har lavet menuer til 150 kr. pr. kuvert, og vi har lavet menuer til 600 kr. pr. kuvert.

Prisen afhænger både af menuvalg, antal gæster, forbederelsestid, lokation og andre ting, der typisk er ret unikke for lige netop jeres arrangement.

Derfor tager vi altid gerne en snak med jer i telefonen eller på restauranten, så vi kan finde den bedste løsning, der passer både smagsløg og pengepung.

Du kan leje lokalerne hos vores partner og nabo – Sct. Oluf – hvor vi har plads til 45 gæster.

I samme omgang får du mulighed for at leje vores bar (inkl. drikkevarer) og barpersonale til din fest.

Nej – desværre.

Service (tallerkner, glas, knive og gafler) leverer vi ikke. Vores erfaring siger os, at langt de fleste af vores kunder har helt særlige ønsker og krav til borddækningen, og her kan vi ikke konkurrere på pris og kvalitet med de mange festudlejningsfirmaer der findes online.

Holder du din fest i restauranten hos vores partner og nabo Sct. Oluf, lægger vi gerne vores eget service til din konfirmationssmenu.

Vi har valgt ikke at levere drikkevarer til konfirmationer, da vi ikke til dagligt har fx vin i restauranten. 

Dermed er det svært for os at levere en pris på drikkevarer, der er ret meget bedre end den, som du får når du selv står for drikkevarerne.

Vi kan både stille op som kokke, servering og barpersonale.

Når vi leverer mad ud af huset til konfirmationer, er det nogle gange nødvendigt, at vi er til stede før, under og efter serveringen. Så snart vi ved, hvordan din konfirmation skal være, kan vi give et tilbud på personalet til din konfirmation.

Typisk skal der påregnes en timepris på 300 DKK pr. kok, pr. påbegyndt time.

Der skal ikke nødvendigvis være et køkken til rådighed, når du bestiller mad til dit bryllup. Nogle menuer kræver ikke, at vi har et køkken til rådighed, mens andre, og mere krævende retter, gør.

Vi skal selvfølgeligt nok gøre opmærksomme på, om der er behov for køkken, personale, servering og alt det praktiske, som jeres menu kræver.

Vi har stor erfaring med menuer til både bryllup, barnedåb, konfirmation og fødselsdage, og rådgiver gerne jer om, hvordan I får den bedst egnede menu til jeres selskab.

Finder I således ikke noget der passer til jeres forestilling om den perfekte konfirmation herover, så kontakt os, så vi kan finde på den perfekte menu.

KONTAKT OS

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer.