Gourmet til skarpe priser

Mad til jeres bryllup

Et bryllup er en helt særlig begivenhed, som vi alle forventer os meget af. Foruden selve vielsen er rammerne for den efterfølgende fest noget, der optager os meget. Vi leverer mad ud af huset til dit bryllup, og hjælper med, at dagen lever op til jeres forventninger.

Mad ud af huset til jeres bryllup

Hvis du har et bryllup, en fødselsdag, en barnedåb eller tilsvarende i kalenderen, og ikke helt kan overskue maden selv, så tag os med på holdet. Vi har erfaring med at lave mad til selskaber i alle størrelser, og tilpasser altid menuen til dine konkrete ønsker.

Temaet for vores mad er som regel i tråd med den mad, vi serverer i restauranten til dagligt – langtidstilberedt kød, dybe smage og store portioner. Når du bestiller mad til din fest, kan du enten vælge at gå buffet-vejen eller at bygge din menu op omkring kuverter.

Mangler du mad til et mindre selskab, kan du altid ringe i forvejen og bestille vores Aftenens Menu.

bryllupsmenuer

Lige så mange forskellige bryllupper vi har serveret til, lige så mange forskellige bryllupsmenuer har vi igennem tiden lavet. Vi prøver som regel at foreslå retter og menuer, som vi ved, at vi er gode til at lave (comfort-food, braiseringer, langtidsstegt kød), så vi kan stå inde for kvaliteten og smagen af jeres bryllupsmenu.

Vi laver altid vores menuer tilpasset det enkelte arrangement.

Kontrakt os for at høre mere. 

Hvad koster et bryllup?

Når det kommer til at estimere den samlede pris for et bryllup, er vi sikre på, at Alt for Damerne eller FEMINA har bedre bud, end vi har.

Vi kan dog helt sikkert lave bedre mad, end de kan.

Det betyder, at det absolut er muligt at få original gourmet til et bryllup på budget, uden at der går alt for meget “Suppe, steg og is” eller meter-vare i den. Vores mad er hjemmelavet, smagfuldt og moderne, og vi er super fleksible; noget vores større konkurrenter ikke altid kan prale af.

Lokaler til din bryllupsfest

Vi har et stærkt partnerskab med vores nabo-restaurant – Sct. Oluf – og kan i denne forbindelse også tilbyde lokaler til din bryllupsfest. 

På Sct. Oluf har vi plads til 45 gæster. Prisen for leje varierer afhængigt af størrelsen på dit selskab, og bliver lagt oveni kuvert-prisen af din bryllupsmenu.

Lejer du Sct. Oluf får du samtidigt mulighed for at få adgang til vores bar og barpersonale, således at din fest kan fortsætte længe efter, at den sidste kuvert er serveret.

FÅ ET TILBUD

Ring til os, og lad os tage en snak om dit næste arrangement!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi får tit de samme spørgsmål til vores mad ud af huset og take-away til selskaber. Måske kan vi spare dig for nogle bekymringer, og gøre valget af os som leverandør af mad til dit næste selskab lettere.

Det bestemmer du heldigvis selv!

Er dit selskab under 40 personer, anbefaler vi dog, at du laver en reservation på “Aftenens Menu” så lang tid i forvejen, som det kan lade sig gøre. 

På den måde kan vi planlægge vores tid og indkøb, så vi også kan servicere netop jeres selskab.

Har du helt særlige ønsker til menuen, kan du gøre os opmærksom på disse, men vi tager forbehold for, at vi ikke altid kan levere præcist det du ønsker.

Det korte svar er: “Det er jeres budget der sætter grænsen”

Vi har lavet menuer til 250 kr. pr. kuvert, og vi har lavet menuer til 600 kr. pr. kuvert.

Prisen afhænger både af menuvalg, antal gæster, forbederelsestid, lokation og andre ting, der typisk er ret unikke for lige netop jeres arrangement.

Derfor tager vi altid gerne en snak med jer i telefonen eller på restauranten, så vi kan finde den bedste løsning, der passer både smagsløg og pengepung.

Du kan leje lokalerne hos vores partner og nabo – Sct. Oluf – hvor vi har plads til 45 gæster.

I samme omgang får du mulighed for at leje vores bar (inkl. drikkevarer) og barpersonale til din fest.

Nej – desværre.

Service (tallerkner, glas, knive og gafler) leverer vi ikke. Vores erfaring siger os, at langt de fleste af vores kunder har helt særlige ønsker og krav til borddækningen, og her kan vi ikke konkurrere på pris og kvalitet med de mange festudlejningsfirmaer der findes online.

Holder du din fest i restauranten hos vores partner og nabo Sct. Oluf, lægger vi gerne vores eget service til din bryllupsmenu.

Vi har valgt ikke at levere drikkevarer til bryllupper, da vi ikke til dagligt har vin i restauranten. 

Dermed er det svært for os at levere en pris på drikkevarer, der er ret meget bedre end den, som du får når du selv står for drikkevarerne.

Vi kan både stille op som kokke, servering og barpersonale.

Når vi leverer mad ud af huset til bryllupper, er det nogle gange nødvendigt, at vi er til stede før, under og efter serveringen. Så snart vi ved, hvordan jeres bryllup skal være, kan vi give et tilbud på personalet til jeres bryllup.

Typisk skal der påregnes en timepris på 400 DKK pr. kok, pr. påbegyndt time.

Der skal ikke nødvendigvis være et køkken til rådighed, når du bestiller mad til dit bryllup. Nogle menuer kræver ikke, at vi har et køkken til rådighed, mens andre, og mere krævende retter, gør.

Vi skal selvfølgeligt nok gøre opmærksomme på, om der er behov for køkken, personale, servering og alt det praktiske, som jeres menu kræver.

Det er i hvert fald muligt at få leveret moderne, smagfuld mad udefra, uden at budgettet eksploderer. Det er kun jeres budget der sætter grænsen!

KONTAKT OS

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer.