Undgå at sprænge budgettet

Bryllup på budget

For mange er det vigtigere at få mange gode venner, familiemedlemmer og bekendte med til sit bryllup. Det kan presse budgettet, men det behøver det faktisk ikke at gøre. Vi laver moderne gastronomi til rimelige priser, og kan lave god mad til jeres bryllup, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moderne gastronomi til rimelige priser

Mange har et ønske om at holde deres drømmebryllup, uden at budgettet bliver så stort, at de næste mange sommerferier må sløjfes.

Det er absolut muligt at få et billigt bryllup uden at kvaliteten af maden lider unødigt. Vores tilbud starter fra 150 DKK pr. kuvert.

Et bryllup på budget sætter selvfølgeligt nogle begrænsninger på den menu vi kan tilbyde, men vi lover, at maden er super lækker, og at alle gæster nok skal blive mætte.

Bryllupsmenu på budget

Når vi arbejder med billige menuer, er der som regel tale om en simpel buffet eller en enkel 3-retters menu.

Eksempel på budget-buffet

Eksempel på budget-menu

Lokaler til din bryllupsfest

Er du interesseret i en alt-i-en-løsning med både mad og lokaler, kan vi tilbyde leje af restaurant hos vores partner og nabo, Sct. Oluf Restaurant.

På Sct. Oluf har vi plads til 45 gæster. Prisen for leje varierer afhængigt af størrelsen på dit selskab, og bliver lagt oveni kuvert-prisen af din bryllupsmenu.

Lejer du Sct. Oluf får du samtidigt mulighed for at få adgang til vores bar og barpersonale, således at din fest kan fortsætte længe efter, at den sidste kuvert er serveret.

FÅ ET TILBUD

Ring til os, og lad os tage en snak om dit næste arrangement!

Læs mere om vores øvrige tilbud

Læs mere om vores øvrige bryllups-tilbud her: www.olinico.dk/mad-til-bryllup

KONTAKT OS

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer.