3 nye retter hver aften

Hver aften præsenterer vi en ny 3-retters menu, baseret på årstidens bedste råvarer. Hver morgen udvælger vi de bedste ingredienser, og sammensætter ud fra disse aftenens menu, som vi serverer som både take-away og dine-in. Værs’go!

Aftenens menu

Torsdag d. 23/05

FORRET

Kartoffelmad med rejer, estragoncreme og karse

(85DKK)

HOVEDRET

Langtidsstegt gris med speltotto milanese, grønne asparges og hjertesalat

(135DKK)

DESSERT

Mazarin med syltet rabarber

(85DKK)

 

Priser

2 retter 155 DKK 

3 retter 175 DKK

*"Oste fra nær og fjern" i stedet for dagens dessert (+20 DKK)

Bestil på tlf. nr. 86 25 05 70


FORUDBESTIL PÅ WOLT:

kvalitets-takeaway i aarhus

OliNico blev startet med et ønske om at tilbyde anderledes take-away, der kunne gøre op med den evige strøm af pizza og burgere, som vi alle typisk sætter tænderne i.

Vores koncept er enkelt; vi laver enkel, smagfuld mad, til priser alle kan forstå. 

Med afsæt i det europæiske landkøkken

Som Mou siger det, så tager god mad tid – bare ikke din tid. Og det er vi enige i. Når vi skriver, at vi henter inspiration fra det europæiske landkøkken, er det fordi, at vi elsker at braisere, at sprænge og at tilberede vores mad i lige så lang tid det tager, at få den store og dybe smag som vi elsker frem. Tilberedningen af vores take-away er derfor typisk baseret på klassiske principper og teknikker, blot tilsat lidt ekstra smør og kærlighed, præcist som mormor gjorde det. I modsætning til mormor er vi dog ikke bange for at prøve kræfter med smage fra hele verden. Derfor finder du også vores take på klassiske retter og smage på menukortet. Foruden vores aften-menu har vi også hver dag en frokost-ret til 55 kroner på menuen.Aftenens Menu til selskaber

Aftenens Menu kan (næsten) bestilles til lige så mange personer, som du ønsker. Ved du på forhånd, at du kunne tænke dig mad til et større selskab, er du velkommen til at kontakte os i forvejen, så vi er sikre på, at vi har nok råvarer i køkkenet.

Vi laver også mad til selskaber,  uanset om I er 15 eller 95 personer. Har du derfor brug for mad til bryllup, mad til barnedåb eller en særlig menu til et helt særligt arrangement, så hjælper vi gerne med at gøre festen til en succes. Tag et kig på vores side om mad til selskaber, og lad os finde en løsning, der passer dig!